FGF
 
 
Termékek
Ipari rendszerek
Közmű rendszerek
Csőszereléstechnika
 
 
 
Alkalmazási területek
 
 

Linkek

Teljesítmény nyilatkozat


Általános Szerződési Feltételek

Adatvédelem
Magunkról Termékek Regisztráció Letöltések Kapcsolatok
 
 Főoldal / Termékek
Ipari rendszerek Ipari rendszerek
A GEORG FISCHER +GF+ az ipari rendszerekhez csővezetékeket, idomokat, kézi és automatikus működtetésű szerelvényeket, duplafalú csővezetékrendszereket kínál ragaszható (PVC-U, PVC-C, ABS) és hegeszthető (PP-H, PE100, PVDF) műanyagokból, valamint a méréstechnikai eszközök közül átfolyásmérők és analitikai eszközök találhatóak meg a kínálatban.
bővebben

Közmű rendszerek Közmű rendszerek
Teljes megoldást kínálunk víz- és gázközmű hálózatokhoz, nyomott csatornarendszerekhez, tüzivízvezetékekhez a rendszerhez szükséges elektrofúziós és hosszított polietilén idomok, elzáró szerelvények, tűzcsapok és a forgalmazott szerszámok révén. Mind gerinc, mind leágazó vezetékekről van szó, a cél a hálózati hibák megelőzése érdekében egy homogén, hegesztett hálózat létrehozása, ahol a GF Piping Systems még a legbonyolultabb csomóponthoz is kínál megoldást.
bővebben

Csőszereléstechnika Csőszereléstechnika
Tevékenységi körünkhöz szorosan kapcsolódik az általunk forgalmazott műanyag csővezetéki elemek kötéséhez szükséges ragasztási és hegesztési technológiák bemutatása, a szükséges eszközök és kiegészítők forgalmazása. A csővezeték rendszerekhez kapcsolódóan termékpalettánkon szerepelnek még fémcsövek hegesztése előtt alkalmazandó daraboló és hegesztési profil kialakító gépek is.
bővebben

 

FGF Kereskedelmi és Képviseleti Bt.

H-1145 Budapest, Korong u. 32.
Tel.:+36-1/363-6559, 384-3113  Fax:+36-1/467-7007, 467-7003
E-mail: info@fgf.hu
                                                       

Pályázat

FGF - A Georg Fischer képviselet
Ragasztható, elektrofúziós, tompa és tokos hegesztési eljárásokkal köthetõ idomok, csövek, szerelvények képviselete, kereskedelme. Csődarabolás, Csővégmegmunkálás, Orbitális hegesztőgépek
PVC-U PVC-C Coolfit ABS ecoFIT PE Progef PP Sygef PVDF diastar signet gömbcsap 546 pillangószelep 567 membránszelep 514 515 517 519 holttér mentes visszacsapószelep 561 562 IR WNF BCF hegesztés horony dudor mentes rotaméter Cool-fit Contain-it duplafalú pro-fit elgef elektrofitting karmantyú megfúró acél összekötő MSA 250 350 400 hegesztőgép Orbitalum csődaraboló RA Scorp MRA OTM csővégmegmunkáló RPG REB BRB ESG Orbimatic

+GF+
 
Keresés
 
Információt kérek
 
 
 
Archívum
Cikkek
Hírek
Kiállítások
 
 
Oktatás
Level I
Retrofit
Inspektor
 
 
GF online katalógus
- angol
- német
 


Orbitalum
Csődarabolás, Csővégmegmunkálás    
Orbitális hegesztőgépek