FGF
 
 
Hírek
[2016-12-12]
Műanyagcső konferencia 2017
[2016-08-01]
Hegesztőgép akció
[2015-05-06]
MACH-TECH 2015
 
 
 
Alkalmazási területek
Közmű rendszerek
Csőszereléstechnika
Ipari rendszerek
 
 

Linkek

Teljesítmény nyilatkozat


Általános Szerződési Feltételek

Adatvédelem
Magunkról Termékek Regisztráció Letöltések Kapcsolatok
 
 Főoldal / Alkalmazási területek
Közmű rendszerek
Csövek, idomok, elzáró szerelvények és minden más, ami csak szükséges egy biztonságos rendszer kialakításához.
 
Víz- és gázközműrendszerek, nyomott csatornahálózatok, tűzivízhálózatok – gerinc és leágazó vezetékek vagy tűzcsapok. Egy biztonságos kapcsolat – homogén, hegesztett rendszer.
 
A legkülönlegesebb faladathoz is tudunk megoldást nyújtani.
Előnyök:
 
- PE 100 alapanyagból készült idomcsalád (pl. ELGEF Plus)
- Moduláris rendszer
- Aktív tömítő rendszerrel rendelkező gyorskötő idomok
- Optimalizált hűlési idő (CTC) tompahegesztő gépek esetén
- Visszakereshető adatrendszer tompa és elektrofúziós hegesztés esetén isAlkalmazástechnika - Vízipar
Alkalmazástechnika -  Gázipar
Alkalmazástechnika - Víz és Gázipar

Csőszereléstechnika

Magas ötvözettartalmú (korrózióálló) acél, alacsony ötvözettartalmú és ötvözetlen acél, öntvény, nem vasfém, valamint műanyag csövek vágása másodpercek alatt lehetséges - a "bolygó rendszerű" csődaraboló technológiával.

 

Orbitális hegesztés technológia
 
Komplett megoldások a legprecízebb követelmények megvalósításához is. Gépeink és eszközeink automatizált orbitális hegesztési lehetőséget biztosítanak akár változó körülmények esetén is. A termékeink magas hatékonyságot, egyszerű alkalmazást, biztonságos és könnyű telepíthetőséget testesítenek meg a legújabb biztonsági előírások figyelembevétele mellett, továbbá alkalmasak egy pontos, dokumentálható és biztonságosan hegeszthető csővezetékrendszer kivitelezésére.
Vízkezelés

Napjaink egyik legnagyobb ütemben fejlődő területe. A rohamosan csökkenő édesvíz készletek és a tudatos környezethasználat egyre nagyobb kihívások elé állítja a vízkezeléssel foglalkozó vállalatokat, melyben kiemelt szerepet kapnak a GF ipari műanyag csővezeték rendszerei.
A rendszerek bonyolultsága és automatizálhatósága, megköveteli a hajtott, általában pneumatikus működtetésű, megbízható és hosszú élettartamú működtetett szerelvények, valamint a GF Signet méréstechnikai eszközeinek használatát. Figyelembe véve a technológiából adódód alacsony hőfokot és az alkalmazott vegyszerek töménységét, a jellemzően felhasznált csővezeték anyagok a PVC-U, PP-H és a PVDF.

Vegyipar

A vegyipari folyamatok összetettsége és a sokrétűsége, a széles hőmérséklettartományok, komoly kihívások elé állítja az alkalmazandó szerkezeti anyagokat. A GF termékeivel és a műanyag csővezeték alapanyagainak nagy választékával – 7 féle műanyag alapanyagrendszer- a több mint 50 éves folyamatosa kutató és fejlesztő munkájával, valamint a gyakorlatból vett tapasztalatával egyre több területen vívja ki az elismerést.
Felhasznált alapanyagok PVC-U, PE, PP-H, PVDF.
Szerelvények szempontjából, egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a végállásjelzővel ellátott működtetett és kézi szerelvények is. Mely utóbbiak térnyerése az elmúlt néhány évben köszönhető volt a GF innovációinak, ahol a kézi szerelvényeket integrált helyzetérzékelővel / vagy egy multifunkciós modullal látta el. Ennek a rendszernek a forradalmisága az alkalmazástechnikai rugalmasságában és nagyszámú variációjában rejlik.

Alkalmazástechnika - Vegyipar

Gyógyszeripar

A legkomolyabb elvárások ezen a területen adódnak. Rendszereinknek, itt nem csak a speciális közegeknek, hanem a nagyon szigorú higiéniai követelményeknek is meg kell felelniük. A felhasznált anyagok, jellemzően a hegeszthetők; PP-H, PE és a PVDF. Nem csak a csővezeték rendszer anyagainak, hanem a kötéstechnológiájuknak is különlegesnek kell lennie. Ezen a területen a hagyományos tokos és tompa hegesztés mellett, előtérbe kerül az IR és a varrat- dudormentes hegesztés is. A robbanás biztos területek miatt, elsősorban a pneumatikus hajtóművel ellátott szerelvényeket használjuk.

Felületkezelés

A hagyományos horganyzás, nikkelezés stb. mellett előtérbe kerül a KTL festés. Ezeknél a technológiáknál találkozhatunk fűtött és nem fűtött zónákkal. Ennek megfelelően, a jellemzően felhasznált alapanyag rendszerünk a PP-H és a PVC-U. A hajtott szerelvények és a méréstechnikai eszközök jelenléte magas ebben a szegmensben a technológia folyamatok összetettsége és sorrendiségének biztosítása miatt.

Klíma- és hűtéstechnika

Nagy térfogatáramok, jellemzően alacsony hőmérséklet, egyszerű és gyors kötéstechnológia és nagyon kedvező ár/érték arány jellemzi a uszodatechnikai terület igényeit az alkalmazandó alapanyaggal szemben. Ezen a területen főleg a PVC-U alapanyagunkat használjuk. De termálfürdőknél, előfordul a PP-H használata is.
Főleg, kézi elzáró szerelvények kerülnek beépítésre, de esetenként elektromos működtetésűek is felhasználásra kerülnek.

 

FGF Kereskedelmi és Képviseleti Bt.

H-1145 Budapest, Korong u. 32.
Tel.:+36-1/363-6559, 384-3113  Fax:+36-1/467-7007, 467-7003
E-mail: info@fgf.hu
                                                       

Pályázat

FGF - A Georg Fischer képviselet
Ragasztható, elektrofúziós, tompa és tokos hegesztési eljárásokkal köthetõ idomok, csövek, szerelvények képviselete, kereskedelme. Csődarabolás, Csővégmegmunkálás, Orbitális hegesztőgépek
PVC-U PVC-C Coolfit ABS ecoFIT PE Progef PP Sygef PVDF diastar signet gömbcsap 546 pillangószelep 567 membránszelep 514 515 517 519 holttér mentes visszacsapószelep 561 562 IR WNF BCF hegesztés horony dudor mentes rotaméter Cool-fit Contain-it duplafalú pro-fit elgef elektrofitting karmantyú megfúró acél összekötő MSA 250 350 400 hegesztőgép Orbitalum csődaraboló RA Scorp MRA OTM csővégmegmunkáló RPG REB BRB ESG Orbimatic

+GF+
 
Keresés
 
Információt kérek
 
 
 
Archívum
Cikkek
Hírek
Kiállítások
 
 
Oktatás
Level I
Retrofit
Inspektor
 
 
GF online katalógus
- angol
- német
 


Orbitalum
Csődarabolás, Csővégmegmunkálás    
Orbitális hegesztőgépek